Bolaget skall bedriva projektledning, konceptframtagning, utbildning och drift av verksamhet inom matindustrin för att främja det medvetna valet av råvaror och inspirera till bra matlagning.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 70 | 273 | 324 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 34 | 230 | 225 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 500 | 267 | 226 |
Årets resultat (tkr) | 480 | 212 | 180 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 932 | 3 462 | 3 262 |
Antal anställda | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 70 | 273 | 324 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 34 | 230 | 225 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 500 | 267 | 226 |
Årets resultat (tkr) | 480 | 212 | 180 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 18 | 18 | 18 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 914 | 3 443 | 3 244 |
Tillgångar (tkr) | 3 932 | 3 462 | 3 262 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 3 357 | 2 877 | 2 665 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 575 | 585 | 597 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 932 | 3 462 | 3 262 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | ||
Omsättning per anställd (tkr) | 324 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 48.6% | 84.3% | 69.4% |
Soliditet | 85.4% | 83.1% | 81.7% |
Kassalikviditet | 680.7% | 588.5% | 543.4% |
Pauls Kök AB ingår i en koncern med 2 bolag. Koncernmoderbolag är Paul Svensson Mat AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva projektledning, konceptframtagning, utbildning och drift av verksamhet inom matindustrin för att främja det medvetna valet av råvaror och inspirera till bra matlagning.